Slide 003vibesigtigerringtilos HAD

mobilheader3

Praktiske oplysninger fra Haderslev Låseservice

Gode råd

Vedligeholdelse

Ofte stillede spørgsmål

Sampak 001

Ofte stillede spørgsmål

 

 

Spørgsmål: Nøglen til min hængelås er slidt op efter kun 2 års brug. Hvorfor det?

Svar: Det er ikke normalt, at nøgler bliver slidt op efter kun 2 års brug, men vedligeholdes låsen ikke, kan der forekomme mere slitage end nødvendigt, hvilket beværliggør brugen af låsen. Du skal smøre låsen ved nøglehullet samt ved de to huller i låsen, hvor bøjlen sættes i. Gør du det ca. en gang om måneden i vinterperioden, og ca. en gang hver anden måned i sommerperioden skulle det gerne sikre, at din lås fungerer optimalt. Det er meget vigtigt, at låsen kun smøres med låsespray, da andre smøremidler virker som ”klister” og får låsen til at fungere dårligere. Vi anbefaler vores låsespray.
Du skal også være opmærksom på at skubbe nøglen helt i bund i cylinderen inden du drejer den. Drejer du nøglen inden nøglen er i bund slider det unødvendigt meget på nøglen.

 

Spørgsmål: Jeg har mistet min nøgle til min hængelås. Hvad stiller jeg op?

Svar: Til de låse hvor der medfølger et nøglekort kan der bestilles en ny nøgle. Din lokale låsesmed kan ved hjælp af nøglekortet bestille en ny nøgle fra.

Samarbejdspartnere

Vi er autoriseret SKAFOR og RUKO montør, samt autoriseret Medeco A-forhandler. Vi samarbejder med et alarmfirma når der skal
installeres alarmer og røgmaskiner i forbindelse med sikring af dit hjem

ruko logo 30medeco logo 26

Samarbejdspartnere

Vi er autoriseret SKAFOR og RUKO montør, samt autoriseret Medeco A-forhandler. Vi samarbejder med et alarmfirma når der skal
installeres alarmer og røgmaskiner i forbindelse meds ikring af dit hjem

ruko logo 30

medeco logo 26

 

 

Haderslev Låseservice v/Anders Vistrup
CVR: 36398310
Kontakt

ny logo 012

Tlf.: 27 64 52 22
E-mail: info@haderslev-laaseservice.dk

Vi arbejder bl.a. i Trekantsområdet