Slide 003vibesigtigerringtilos HAD

mobilheader3

Praktiske oplysninger fra Haderslev Låseservice

Gode råd

Vedligeholdelse

Ofte stillede spørgsmål

Sampak 001

Gode råd

 Husets låse er vigtige når vi taler om sikkerhed i hjemmet. Derfor er det vigtig at vælge solide og sikre låse.

Tænk også på om dine vinduer er sikre. Man kan med fordel montere låseanordninger på vinduet, der sikrer mod at tyven kommer ind denne vej.

Kælderen er et yndet sted for tyven at bryde ind. Sørg for at døre og vinduer kan aflåses forsvarligt. Samtidig kan det være en god ide at montere jernstænger eller gitre i vinduerne for at modvirke tyven blot smadrer vinduet og kommer ind ad den vej.  

En dør som kan aflåses med nøgle fra begge sider, gør at tyven ikke kan åbne døren uden brug af nøgle. Derved mindskes tyvens flugtmuligheder og vanskeliggør at han medtager større genstande fra hjemmet som tv og computer. Med samme baggrund er det en god ide at montere en låsecylinder på terrassedøren.

Slidte låsecylindere og gamle låsesystemer, der ikke længere lever op til tidens sikkerhedskrav, er mere sårbare for at blive brudt op eller dirket. Dansk Låsesmede Forening anbefaler, at låsecylindere der er over 10 år gamle udskiftes. Kig på din lås for at vurdere om den ser gammel og slidt ud, er du i tvivl kontakt en låsesmed, som kan rådgive dig omkring dine låse.

Det er en god ide at skifte låsecylindere i boliger, hvor man lige er flyttet ind. Dette fjerner risikoen for at der er nøgler i omløb, man ikke selv er i besiddelse af.

Vælg en cylinder til din lås med den rigtige låsesikkerhed og godkendte sikringsklasse. Yderligere er det vigtigt at vælge et produkt der er patenteret, dette sikrer at nøglen ikke kan piratkopieres i patentets løbetid. Al kopiering skal foretages via det sikkerhedskort som udleveres ved køb af cylinderen.

Vælg en låsecylinder med et sikkerhedsniveau der opfylder dit behov. Især virksomheder kan have et behov for at have forskellig sikkerhed. I nogle områder som yderdøre og lokaler med særligt følsomt materiale, er det nødvendigt med låsecylindere der har et meget højt sikkerhedsniveau, som kan være kendetegnet ved bore- og dirksikrede cylindre. Samme virksomhed kan have fællesområder og lignende, hvor det vil være tilstrækkeligt med et system der opfylder kravene til et lavere sikkerhedsniveau.

Vigtigt.

Vælg en låsecylinder der er registreret ved Forsikring og Pension (F&P). F & P er den Danske standard for test og godkendelse af bl.a. mekaniske sikringsprodukter. Læs mere om F & P registrerede produkter her

 

Samarbejdspartnere

Vi er autoriseret SKAFOR og RUKO montør, samt autoriseret Medeco A-forhandler. Vi samarbejder med et alarmfirma når der skal
installeres alarmer og røgmaskiner i forbindelse med sikring af dit hjem

ruko logo 30medeco logo 26

Samarbejdspartnere

Vi er autoriseret SKAFOR og RUKO montør, samt autoriseret Medeco A-forhandler. Vi samarbejder med et alarmfirma når der skal
installeres alarmer og røgmaskiner i forbindelse meds ikring af dit hjem

ruko logo 30

medeco logo 26

 

 

Haderslev Låseservice v/Anders Vistrup
CVR: 36398310
Kontakt

ny logo 012

Tlf.: 27 64 52 22
E-mail: info@haderslev-laaseservice.dk

Vi arbejder bl.a. i Trekantsområdet